Serveur d'exploration sur les terroirs

Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.

Eléments de l'association

Franche-Comté33
R. Grappin5
Franche-Comté Sauf R. Grappin" 31
R. Grappin Sauf Franche-Comté" 3
Franche-Comté Et R. Grappin 2
Franche-Comté Ou R. Grappin 36
Corpus6701
\n\n\n\n \n

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 2.
Ident.Authors (with country if any)Title
003440 S. Buchin [France] ; V. Delague [France] ; G. Duboz [France] ; J. L. Berdague ; E. Beuvier [France] ; S. Pochet [France] ; R. Grappin [France]Influence of Pasteurization and Fat Composition of Milk on the Volatile Compounds and Flavor Characteristics of a Semi-hard Cheese
003723 R. Grappin [France] ; J. B. Coulon [France]Terroir, lait et fromage : éléments de réflexion

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Sun Jan 28 20:22:51 2018. Site generation: Tue Mar 12 12:09:07 2024